X

Om Os

Vi kan stå for alt og rejse ud til dig med en færdig cocktailbar. Vi kan også sende en indkøbsliste direkte til dig. Vi er kvalitets cocktailbartendere, som gør en dyd i at servere årstidens bedste cocktails og underholde med vores produkt. Vi serverer cocktails ligesom en kok sammensætter en ret. Vi tager både kendte og unikke cocktails med os, og vi er røber gerne hvordan vi laver vores drinks.

Hvem er cocktail bartenderne?

Rasmus Damgaard

Århus og København Bartender

Rolle: Jeg er ejer og hovedansvarlig for virksomheden og vores service. Mål:At servere kvalitets cocktails med godt humør! Humoren oqag smilet skal være der. Punktum.

Egen cocktail opfindelse: THE GET AHEAD Læs mere..

Collin Hansen

Ålborg Bartender

Rolle: Jeg er ansvarlig for Nordjylland og opererer som bar manager heroppe i det nordjyske. Mål: At blive den bedste bartender jeg kan blive og samtidigt vise hver enkelt kunde den respekt og service han/hun fortjener.

Egen cocktail opfindelse: THE RED MOSCOW MULE Læs mere..

Bastian Leander

Århus Bartender

Rolle: Jeg er ansvarlig for Århus og omegn. Mål: At blive den bedste indenfor mit erhverv jeg kan blive, og samtidigt vise hver enkelt kunde den respekt og service han hun fortjener.

Egen cocktail opfindelse: CHAMPAGNE AND THE CHOCOLATE FACTOR Læs mere..

Kanika Koch

Odense Bartender

Rolle: Bar ansvarlig for Odense og Fyn generelt. Mål: Jeg synes faktisk mere eller mindre, at jeg har nået mine mål indenfor denne branche. Især efter jeg er blevet indehaver af mine to barer. Men jeg ønsker selvfølgelig stadig at udvikle mig både personligt og endnu mere inden for bartenderfaget.

Egen cocktail opfindelse: SEX ON THE BAILEYS Læs mere..

Anders Kruse

København Bartender

Rolle: Jeg er en af de garvede cocktailbartendere i København. Jeg har bl.a. været med til at køre et stort arrangement i Holte. Mål: Mit mål er at have det sjovt. Bartendererhvervet er for mig et sjovt og spændende sideerhverv med konstant nye udfordringer. Man får mulighed for at møde mange vidt forskellige mennesker, der har det til fælles at de alle nyder god spiritus og friske ingredienser.

Favorit cocktail: SAZERAC RYE COCKTAIL Læs mere..

Morten Løve Hansen:

Barman

Mus enim dictumst velit, natoque facilisis pid lorem eros turpis pid elementum lundium turpis duis purus est platea placerat pid? Ridiculus, natoque nisi magna. Sit sed elementum in pulvinar aliquet

[/member]

Tobias Falk Andersen:

Barman

Mus enim dictumst velit, natoque facilisis pid lorem eros turpis pid elementum lundium turpis duis purus est platea placerat pid? Ridiculus, natoque nisi magna. Sit sed elementum in pulvinar aliquet

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator