X

Cocktail Kursus

Bliv Cocktail Bartender for en dag med vores Cocktail Kursus. Vi kommer og underviser dig i hvordan man laver cocktails. Hele arrangementet er formet som en quiz/konkurrence, så det ikke bare bliver et tørt og kedeligt foredrag, men et sjovt og festligt arrangement. Du får både selv lov at stå bag baren og får set kollegaer eller venner svinge flaskerne.

Hvorfor skal du booke et Cocktail Kursus?

  • Sjov og anderledes indslag: Vores Cocktail Kursus er et sjovt og anderledes kursus. Hele arrangementet er formet som en quiz/konkurrence, hvor i bliver inddelt i hold. Dette skaber konkurrence og gør at i husker det vi fortæller.
  • Perfekt underholdning til fest: Konkurrence elementet blandet med cocktails er den perfekte kombination til din fest. Vi tager tangenten og lader dig slappe af som arrangør. Vi underholder og fortæller om hvordan man mixer cocktails af kvalitet.
  • Teambuilding: Vores Cocktail Kursus er skræddersyet til at ryste folk sammen. Ønsker du at dine venner, veninder eller medarbejdere skal lære hinanden lidt bedre at kende, så er vores Cocktail Kursus løsningen. Man får rig mulighed for at heppe på sine holdkammerater og samarbejde om at vinde cocktail kurset.
  • Lær at lave lækre drinks: Vi giver dig alle færdighederne til at lave en frisk Mojito eller en lækker Cosmopolitan. Så du enten kan imponere kæresten hjemme i køkkenet eller bare forkæle dig selv og vennerne en fredag aften.
  • Festligt kursus: Mangler du lidt underholdning til at kickstarte en fest? Eller er du bare træt af de almindelige kedelige kurser? Så prøv vores kursus. Det er fest for alle pengene og vi garanterer at du er i fantastisk humør og helt klar på aftenens videre færd efterfølgende.

INDHENT TILBUD

[slideshow_deploy id='260']

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator