X

Den Bedste Fest Underholdning

Uanset gæsten, så har vi festen!

Ønsker du den bedste fest underholdning?

Cocktails Med Smil er løsningen på din fest. Vi leverer top fest underholdning og kvalitets cocktails serveret med smil. På forhånd skål for en federe fest!

Den bedste fest underholdning

Hvorfor skal du booke Cocktails Med Smil til din fest?

  • Kvalitets Cocktails: Vi er uddannede indenfor cocktails og har erfaring fra de bedste cocktail barer i Danmark og bl.a. London. Uanset om det er amerikanske klassikere som Manhatten eller Whisky Sour eller sydamerikanske cocktails som Mojito eller Caipirinha, så ved vi hvordan de laves til perfektion.
  • Den bedste fest underholdning: Uanset gæsten, så har vi festen. Vi har selvtillid og en god tro på tingene. Vi er ikke bare med som bartendere. Vi vil gerne være med til at gøre festen federe på alle parametre. Det handler om service og at underholde fra baren. Vi er sikre på, at vi kan sørge for at dine gæster mærker den forskel vi gør.
  • Godt humør og masser af smil: Cocktails Med Smil er navnet. Stemningen af fest er alfa omega. Vores Cocktail Bar er indbegrebet af god stemning og højt humør. Ja-hatten er på fra første fløjt og det vil både du og dine gæster kunne mærke.
  • En oplevelse rigere: Når du booker os til et arrangement, så booker du en ekstraordinær oplevelse. Det handler ikke kun om at drikke sig en kæp i øret. Det handler om at servere unikke cocktails og give smagsoplevelser, som kommer bag på gæsten. Men det handler i ligeså stor grad om måden man serverer dem på. Vi vil gerne være de bedste indenfor begge aspekter.
  • En mindeværdig fest: Cocktails Med Smil er din samarbejdspartner før, under og efter din fest. I fællesskab gør vi din fest sjovere både for dig og dine gæster. Målet er at skabe en fest, som man ser frem til, nyder i momentet og mindes med glæde.

Skål!

[slideshow_deploy id='291']

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator