X

Ideer til Firmafesten

Hvordan får man en succesfuld firmafest?

Firmafesten er altid svær at arrangere. Hvordan overgår man sidste år? Hvordan undgår man en fiasko? Hvad forventer medarbejderne? Cocktails Med Smil giver dig her svarene på hvordan en god firmafest kunne se ud.

Vælg et festligt tema:

  • Vi har været til adskillige firmafester efterhånden. Bestseller, NovoZymes, WhiteAway osv. De bedste firmafester har haft et tema, som indgangsvinkel til hele festligheden. Det kan være James Bond, Rød løber, Melodi Grand Prix eller et andet festligt et. Det handler om ikke at gøre det for svært for kollegaerne. De skal jo helst komme udklædt efter temaet, ellers glipper hele formålet med temaet. Samtidig skal man som fest arrangør selv bakke op om det. Du skal altså selv kunne være frontfigur og gå forrest i udklædningen.

Sørg for underholdning:

  • Fest underholdning er ofte et sikkert hit. Om det er en tryllekunster, bartender, komiker eller et band, så vil de på hver deres måde hjælpe festen godt på vej. Cocktails Med Smil bakker naturligvis ideen om en komplet cocktail bar op. Ikke at de andre ideer ikke fungere, men hos os får du jo både underholdning og lækre drinks på samme tid. Skål!

Lyt til dine kollegaer:

  • Både i starten af planlægningsfasen og helt op til festen så er det altid en god ide at forhøre kollegaerne. Det skal ikke være et krydsforhør, men giv dem lov til at komme med ideer inden festen og hør hvad de forventer. Luk dem ikke ind i planerne, men hold dem på afstand, så du kan overraske dem positivt, og holde deres forventninger i en snor.

Engager dine medarbejdere:

  • Selskabslege og festsange! Nogle af dem er måske gamle og kan virke kedelige, men de virker! Lav eventuelt en modernisering af en gammel selskabsleg, så den passer til dine medarbejdere. En stoledans med nye regler, en sjov sang skrevet til virksomheden af medarbejderne eller et dansenummer af arrangørerne. Ideer er der nok af!
  • Ellers kan vores Cocktail Kursus, hvor dine gæsterbliver bartender for en dag og lære at lave lækre drinks, kan være løsningen.

Skab en fest stemning:

  • God musik, lækre drinks eller omgivelser i særklasse. Altsammen kan være med til at sætte gang i folk. Herefter handler det om, hvad i som festudvalg ønsker der skal ske. Forvent ikke at medarbejderne selv kaster sig op på bordene i vild dans. Som arrangørerne af firmafesten, så forventer man, at i tager teten. Hvis du ønsker folk skal danse til god musik, så planlæg det. Book en DJ eller et Band.

Tænk på alle:

  • Når vi opstiller en komplet cocktail bar, så sørger vi altid for at kunne lave lækre alkoholfrie drinks. På den måde sikrer vi, at både store som små har en fest. Uanset om du er i bil, gravid eller en sund sjæl, så skal du have en fest. Når du arrangere firmafesten, så hav alle i tankerne.

Husk humøret:

  • Som fest arrangør så er smilet et utrolig vigtigt redskab. Et smil udstråler overskud og selvtillid. Når du er til festen, så slap af. Nyd det og smil. Højt humør fra dig vil smitte af på gæsterne og man vil hurtigt føle sig velkommen som gæst.

Ønsker du hjælp til at planlægge festen?

INDHENT TILBUD

Underholdning til julefrokost - Fest underholdning julefrokost

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator