X

Kvalitets Bartender Udlejning

Søger du kvalitets bartender udlejning? Så er du havnet det helt rette sted. Cocktails Med Smil er en sammenslutning af cocktail bartendere med erfaring fra de bedste cocktail barer i Danmark. Rasmus Damgaard er ejeren og han har erfaring fra bl.a. London, København og Århus.

Hvorfor skal du gøre brug af vores Bartender Udlejning?

  • Uanset gæsten, så har vi festen: Vi har sagt det før og siger det igen. Hvis du booker os til din fest, så skal vi nok sørge for at alle dine gæster har en god aften.
  • Kvalitet fra første fløjt: Cocktail Baren og os bartendere bag baren er af kvalitet. Du og dine gæster vil kunne mærke forskellen. Service, cocktails og hele betjeningen vil være af højt niveau.
  • Fest stemning: Vi bringer stemning og charme med os. Selvtilliden er i top og vores smil smitter. Du skal stritte meget imod, hvis du vil undgå at blive smittet.
  • Ingen besvær: Som fest arrangør, så slipper du for alt besværet med indkøb osv. Vi er din samarbejdspartner i hele processen og vil gerne påtage os ansvaret for din fest. Det handler om at føle sig tryg og det vil vi gøre alt for at bevise, at du kan hos os.
  • Cocktails der overrasker: Vi garanterer for unikke smagsoplevelser. Du kan være med til at bestemme cocktailkortet eller du kan overlade det helt til os. Uanset hvad, så vil vi diske op med lækkerier, som gør din gane glad. Skål!

INDHENT TILBUD

Kvalitets Cocktail Bartender - Underholdning til fest - Bartender Udlejning

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator