X

Lej Komplet Cocktail Bar

Ønsker du den bedste fest? Book vores komplette cocktail bar, og vær sikker på at der er sørget for din gæst. Vores slogan er 'Uanset gæsten, så har vi festen' og dette opfylder vi.

Hvorfor skal du booke den komplette cocktail bar?

  • Ingen besvær: Du slipper for alt besværet med at handle ind.
  • Unik oplevelse: Du og dine gæster får en festlig oplevelse, hvor vi sikrer at cocktail baren indeholder unikke elementer passende til jeres fest.
  • Glade gæster: Vi garanterer for godt humør i blandt alle. En frisk Mojito eller en sød Cosmopolitan kan gøre selv den lille pige med svovlstikkerne glad og tilfreds.
  • Ingen bekymringer: Du slipper for alle de naturlige bekymringer omkring din fest. 'Bliver min fest mon en succes?' og 'Hvad mon gæsterne tænker?' kan du godt få ud af hovedet. Vi har stablet mange fester på benene og skal nok love glæde og god stemning over hele linjen.
  • Festligt lir: Vi tager gerne lidt ekstra festlige elementer med. Det kan eksempelvis være tøris, punch bowle, rød løber, stjernekastere, små romerlys eller udklædning af baren og bartenderne. Vi vil gøre alt for at skabe den 'wauw' effekt som du ønsker at give dine gæster.

INDHENT TILBUD

Cocktail Bar til fest - Den bedste fest underholdning - Underholdning til fest

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator