X

Lej Mobil Bar til fest

Står du og skal holde fest? Lad os komme og mixe lækre drinks til dig og dine gæster. Vi sørger et professionelt setup med kvalitets bartendere og sublim underholdning.

Hvorfor skal du leje en Mobil Bar til fest?

  •  Fest underholdning fra start: Cocktails Med Smil serverer ikke bare cocktails og drinks over disken. Når tiden er til det, så tager vi os af dine gæster som var vi værter. Vi deler ud af vores viden om cocktails, joker løs med gæsterne og sørger generelt for at stemningen smager af fest.
  •  Lækreste drinks: Vi kan ikke komme uden om det. Vores cocktails er vores varemærke. Vi elsker at kæle og gøre ved, for at skabe det ekstra ordinære. Vi er blandt landets bedste og anser os selv for at kunne kreere en cocktail ligesom en kok anretter en menu. Vi kan dog stadig lave din Gin Tonic, og servere den med samme sikre stil.
  • Oplevelse for alle mand: Vores cocktail bar til fest er en oplevelse. Det er vigtigste af alle punkter. Vi kan lave nok så lækre cocktails, men hvis oplevelsen eller ventetiden ikke stemmer overens, så kan det være lige meget. Cocktails Med Smil gør en dyd i at give alle mand en oplevelse. Vi laver både fantastisk stærke alkoholiske drikke til de højrøstede mænd, og alkoholiske vidundere til de barnlige sjæle. Alle skal have en fest. Punktum.
  • Professionel bar til fest: Vi har går professionelt til værks uanset hvem gæsten er. Polterabend, firmafest, fødselsdag, bryllup eller bare et cocktail party. Uanset lejligheden så er vores procedure den samme. Med vores bar til fest kan i slappe helt af. Vi tager os af hele baren og alt det praktiske. Kort sagt: Vi sørger for at dine gæster kommer i fest humør og forbliver det.

INDHENT TILBUD

Lej Mobil Bar til fest - Cocktail Bar til fest

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator