X

Underholdning til Julefrokost

Ønsker du den bedste underholdning til julefrokost? Så er du det rette sted. Verdensklasse cocktails serveret fra professionelle bartendere, som ved hvordan man skaber en fest!

Hvorfor skal du vælge Cocktails Med Smil til julefrokosten?

  • Anderledes aften: Overrask dine gæster med en komplet cocktail bar til julefrokosten. De fleste forventer lunkne øl og snaps. Giv dem i stedet vores cocktail bar og de får julelys i øjnene. Vi laver alle verdens cocktails. Hvis det ikke er nok, så designer vi nogle nye der indeholder julebryg og snaps. Bum!
  • Unik fest: Vi specialdesigner cocktail kortet, så det passer på jeres fest. Du er med til at vælge hvilke cocktails der skal laves. Vi laver en menu i fællesskab og opkalder de gængse cocktails efter jeres fest, tema og tanker. Det er altsammen med til at skabe de helt rigtige rammer for en god og speciel fest.
  • Den bedste oplevelse: Vores varemærke er selvfølgelig cocktails, men vores mission er at give dig og dine gæster den bedste oplevelse. Uanset gæsten, så har vi festen. Om du er til Gin Tonic, Øl eller Cosmopolitan, så er vi klar til at servicere dig på bedste vis.
  • De festlige detaljer: Vi tager gerne tøris, mistelte, julelys og nissepiger med os. Vores mål er at gøre julefrokosten til et større hit en juleaften og nytårsaften til sammen.

INDHENT TILBUD

Underholdning til julefrokost - Fest underholdning julefrokost

 

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Cocktails Med Smil Administrator